Terug naar merken
Enkel know-how en liefde voor het ambacht
Bekende fabrikant van de énige Franse beenhouwers-kookham ‘Le Foué’ - de echte Franse ‘Jambon Blanc’, gemaakt van een volledige varkensbil, bereid zonder fosfaten en smaakversterkers, gekookt in eigen nat. Het origineel recept Le Foué is uitgebreid met : Le Foué fumé - gerookt op beukenhout na het koken - , Le Foué dégraissé -ontvet et volledig ontzwoerd – en Le Foué à l’os - gekookt aan het been.
Het geheim van kwaliteit
Le Foué is een gekend merk in Frankrijk, werd gelanceerd in 1982 door Paul Prédault, en staat garant voor een mooie, gekookte ham van topkwaliteit.
Zelfbediening
Le Foué sans couenne 4tr 160g
Bulk
Le Foué à l'os
Le Foué Blanc avec couenne
Le Foué cinq baies
Le Foué Fumé.
Le Foué AC au piment d' Espelette art1148